Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 08:55

Παράσταση κουκλοθέατρου "Μα...Γυρεύοντας"

Όπως έχουμε συνηθίσει το κοινό του Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά δε μένουμε μόνο στην 7η Τέχνη.....

Μετά από την παράσταση παντομίμας που έχει φιλοξενήσει η κεντρική πλατεία του χωριού μας πριν 2 χρόνια, την περυσινή αφήγηση παραμυθιού, φέτος έχει σειρά ένα πρωτοριακό κουκλοθέατρο! To Antrala puppet theater έχει δώσει ένα ξεχωριστό στίγμα στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής με μεγάλες παραστάσεις και εκτός Ιωαννίνων. Μεγάλες και εντυπωσιακές κούκλες, μαριονέτες και όλων των ειδών κούκλες έχουν παρελάσει από τα μοναδικά σκηνικά αυτού του κουκλοθεάτρου. Ήρθε η ώρα λοιπόν το χωριό μας να φιλοξενήσει ακόμα ένα είδος τέχνης όχι μόνο για τους μικρούς μας φίλους αλλά για όλες τις ηλικίες. Έτσι λίγο πριν την έναρξη των προβολών και για 45 περίπου λεπτά θα απολαύσουμε μια διαδραστική και ενδιαφέρουσα παράσταση. Όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο!!!

 

Παράσταση κουκλοθεάτρου Μα… Γυρεύοντας

Ο μοναδικός, ανεπανάληπτος, εμπνευστής των γεύσεων, τρομερός chef, έχει γράψει μια συνταγή που είναι μοναδική και αυτή παρουσιάζει όπου και αν βρεθεί. Τι γίνεται όμως όταν ένας ποντικός του χαλάει τα σχέδια; Θα τα καταφέρει; Μπορούμε να τον βοηθήσουμε; Μια διαδραστική παράσταση κουκλοθεάτρου που κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Το μοναδικό "Antrala puppet theater" ανηφορίζει στα Τζουμέρκα για μια ιδιαίτερη παράσταση στην όμορφη πλατεία του χωριού μας. Λίγο πριν η πλατεία του Προσηλίου μετατραπεί σε θερινό σινεμά, μικροί και μεγάλοι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια παράσταση κουκλοθεάτρου έξω από τα συνηθισμένα.

Συντελεστές
Σενάριο: Σωκράτης Παππάς, Δημήτρης ‘ James’ Μπασδάνης
Σύλληψη ιδέας : Αγγελική Γουναρίδη, Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος
Κατασκευή κουκλας – σκηνικών : Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος, Σωκράτης Παππάς
Επιμέλεια μουσικής :
Δημήτρης ‘ James’ Μπασδάνης

Παραγωγή Κουκλοθέατρο Αντράλα
Διάρκεια παράστασης : 45 λεπτά
fb: antrala puppet theater

www.antrala.gr

Έκθεση εικόνων

View the embedded image gallery online at:
https://www.prosilio.org/nea/item/76#sigProId7e6c6bf8cf