Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 15:54

Ανταπόκριση από τη κοπή πίτας της Αδελφότητας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Αδελφότητας του χωριού μας στην Αθήνα. Χωριανοί και φίλοι του χωριού από όλη την Αθήνα (ακόμα και από τα Γιάννενα και το χωριό) βρέθηκαν σε μια ζεστή συνεστίαση. Κορυφαία στιγμή η βράβευση του πρωτοπόρου των συλλογικών εγχειρημάτων του χωριού Κολοκύθα Γεώργιου. Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση από την Αθήνα τη Βασιλική Χάιδα που μας απέστειλε τη παρακάτω επιστολή καθώς και φωτογραφικό υλικό. Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. της Αδελφότητας για την οργάνωση της εκδήλωσης.

 

"Μεσημέρι Κυριακής, με τον καιρό ηλιόλουστο και ανοιξιάτικο να σε προκαλεί για βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας. Στην κυριολεξία βρεθήκαμε στα Κάτω Πετράλωνα, παλιά γειτονιά της Αθήνας, που πολλοί συχωριανοί έχουν ζήσει, ιδίως όταν πρωτοκατέβηκαν από το χωριό στην Αθήνα, αναζητώντας μια καλύτερη τυχή και  ζωή.

Με αφορμή την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
οι συγχωριανοί προσήλθαν στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ». Γιατί το σημαντικό είναι να συναντιόμαστε.
 
Η ελληνική κουζίνα μαζί με το κρασί και τη μουσική από την ορχήστρα του καταστήματος, δημιούργησε μία όμορφη ατμόσφαιρα. Οι συζητήσεις μεταξύ φίλων, γνωστών και συγγενών έδιναν και έπαιρναν. Οι Προσηλιώτες και οι φίλοι τους ξεφάντωσαν, αφήνοντας τις έγνοιες μακριά για λίγες ώρες.

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Μασούρας Ελευθέριος αφού ευχαρίστησε τον κ. Κολοκυθά Γεώργιο σαν πρώτο Πρόεδρο των απανταχού Προσηλιωτών του παρέδωσε τιμητική πλακέτα.

Αξίζουν θερμά ευχαριστήρια σε όσους προσέφεραν δώρα και ενίσχυσαν την λαχειοφόρο αγορά και στο Δ.Σ για την επιτυχία της εκδήλωσης."

Έκθεση εικόνων

View the embedded image gallery online at:
https://www.prosilio.org/nea/item/61#sigProId9f25b4dc61