Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος μας θα είναι συνεπής στο ραντεβού του με την 7η τέχνη!
Σε μια διοργάνωση θεσμό πλέον για τα Τζουμέρκα ο Σύλλογος Προσηλιωτών παρά τις αντιξοότητες θα δώσει τη δυνατότητα το σινεμά να αγκαλιάσει τα φιλόξενα Τζουμέρκα.


Μετά από μια σπουδαία συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολιτισμού Πάτρας για τα τρία τελευταία έτη, φέτος ο Σύλλογός μας ξεκινά μια νέα συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ της χώρας και των Βαλκανίων που θα είμαστε σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες. Το Σάββατο 2 Αυγούστου, το κινηματογραφικό μας πανί θα στηθεί και πάλι στη πλατεία του χωριού μας.
Δυστυχώς η οικονομική κρίση κατέστησε αδύνατη τη συνέχιση του Φεστιβάλ Πάτρας για 15η συνεχή χρονιά, γεγονός που μας στεναχώρησε ειλικρινά όλους. Μια δυναμική και ανεξάρτητη προσπάθεια δυστυχώς...φρέναρε.
Φέτος ο Σύλλογος μας, με τη νέα δυναμική συνεργασία που πρόκειται να ξεκινήσει, ετοιμάζεται να ταξιδέψει καλλιτεχνικές δημιουργίες και σε άλλα φιλόξενα χωριά της περιοχής πάντα με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ο οποιός έχει σταθεί αρωγός όλα τα χρόνια στη προσπάθεια αυτή του Συλλόγου μας. Εν αναμονή περαιτέρω ειδήσεων τις επόμενες ημέρες.