Ο Σύλλογος Προσηλιωτών συγχαίρει τον συγχωριανό μας Σόγια Γιάννο για τη δεύτερη θέση που κατέκτησε σε ημιμαραθώνιο στα Κανάρια Νησιά. Γιάννο καλές πρωτιές και στους επόμενους αγώνες σου στα Τζουμέρκα!Ακολουθεί άρθρο από το www.pelop.gr

Ο Αιγιώτης πρωταθλητής που έτρεξε στα Κανάρια Νησιά
Ο Αιγιώτης πρωταθλητής που έτρεξε στα Κανάρια Νησιά

Aκόμα και στα Κανάρια Nησιά διακρίνονται Αχαιοί πρωταθλητές στίβου! Κι όμως συνέβη αυτό λίγο πριν τις γιορτές στο σύμπλεγμα νησιών που ναι μεν βρίσκεται στoν Ατλαντικό απέναντι από το Μαρόκο, ανήκει όμως στην Ισπανία.

Αναφερόμαστε στον Γιάννο Σόγια, φοιτητή και πρωταθλητή στίβου του Αθηνόδωρου Αιγίου που βρίσκεται στην Τενερίφη κάνοντας την πρακτική του με το πρόγραμμα Εράσμους σε κλινική αποκατάστασης και Φυσιοθεραπείας.
Δοθείσης της ευκαιρίας πήρε μέρος σε ημιμαραθώνιο που έγινε στα Κανάρια Νησιά και μάλιστα κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση με χρόνο 1 ώρα και 20, σε έναν αγώνα που έγινε σε διαδρομή ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Ο ίδιος, όποτε μπορεί παίρνει μέρος σε αγώνες που γίνονται στην περιοχή, μάλιστα προετοιμάζεται για τον Μαραθώνιο που θα γίνει στο Λας Πάλμας στις 26 Ιανουαρίου.