Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 15:53

Επιστολή προς τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Από το 2017 ο Σύλλογός μας έχει απευθυνθεί στον Δήμο μας για την κατάσταση της παιδικής χαράς του χωριού μας. Δυστυχώς την τελευταία πενταετία η παιδική χαρά έχει καταστεί μη λειτουργική και πλέον έχουν αφαιρεθεί και οι κούνιες. Στο μεσοδιάστημα ο Σύλλογος μας προχώρησε σε τοποθέτηση μπασκέτας ολυμπιακού τύπου και αφαίρεσης των παλιών χαλασμένων μπασκετών στο γηπεδάκι μπάσκετ πάνω από την εκκλησία. Ο Δήμος μας συνέδραμε στην μεταφορά και τοποθέτησή της. Το χωριό μας είναι τυχερό που έχει μόνιμους κατοίκους νέους ανθρώπους και ελπίζουμε ότι ο Δήμος μας να αξιολογήσει και να προτεραιοποιήσει και τέτοιες παρεμβάσεις, όπως η παιδική χαρά, και να τις εντάξει στον προϋπολογισμό και στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Στην ίδια επιστολή ζητάμε από την δημοτική αρχή στον σχεδιασμό που κάνει για την ανάδειξη περιπατητικών διαδρομών να εντάξει και τα "Μονοπατια του Νερού". Μονοπάτια που ενώνουν τις πολλές βρύσες του χωριού μας, τον νερόμυλο του Γούσια και τον Καλαρρύτικο ποταμό.

Στα επισυναπτόμενα αρχεία (ακριβώς από κάτω) θα βρείτε την τελευταία επιστολή που απέστειλε ο Σύλλογός μας προς τον Δήμο καθώς και τις δύο σχετικές και παλαιότερες επιστολές.