Από το 2013 δυστυχώς η λειτουργία του χορετυτικού έχει σταματήσει και το Δ.Σ. του Συλλόγου επανεξετάζει συνολικά το εγχείρημα.

Ακολουθεί παλιότερη ανάρτηση για το χορευτικό μας τμήμα.

 

 

Το χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου επαναλειτουργεί από το 2008. Μετά την αρχική του δημιουργία και λειτουργία τη δεκαετία του ογδόντα και του ενενήντα ακολούθησε και αυτό τη κάμψη της συμμετοχής των συγχωριανών στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και αδράνησε. Με πρωτοβουλία των Δ.Σ. των τελευταίων ετών έγινε ένα νέο ξεκίνημα, διστακτικό είναι η αλήθεια στην αρχή, που από το 2010 έδειξε τα πρώτα αποτελέσματα..

 

Τα μαθήματα του χορευτικού γίνονται κάθε Δευτέρα στις 9:00 μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ΚΕΠΑΒΙ απέναντι από την πυροσβεστική στην Αρχ. Μακαρίου. Μετά από τη τριετή συνεργασία που είχε το χορευτικό με το κ. Σακκά Στέφανο, τον οποίο το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά για την αγαστή μας συνεργασία, γυρίζουμε μια νέα σελίδα για το χορευτικό μας τμήμα.
Από το 2011 συνεργαζόμαστε με τον Σύλλογο φίλων της μουσικοχορευτικής παράδοσης "Τα Πατήματα" www.tapatimata.gr. Στις πρόβες διδάσκει ο καθηγητής φυσικής αγωγής και φίλος του Συλλόγου Σέβης Γιώργος
Οι πρόβες είναι δωρεάν!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!!

Στο χορευτικό είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι παντός ηλικίας.

Για οποιαδήποτε σχετική απορία σας μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα.